0
Lista życzeń
0
0,00 zł
Lista Produktów:
Twój koszyk jest pusty:

Polityka prywatności sklepu internetowego EUROBUTY.COM.PL

Niniejsza polityka prywatności skierowana jest do Klientów sklepu internetowego eurobuty.com.pl. Użytkownik sklepu jest zobowiązany do zapoznania się z polityką prywatności i jej akceptacji. W przeciwnym razie, nie powinien korzystać z zawartości sklepu. Poniżej prezentujemy nasze stanowisko w sprawie gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkowniku.

 

Administratorem danych osobowych jest:

Euromoda Obuwie Spółka Jawna

ul. Rejtana 65

Rzeszów 35-326

 

 

Wykorzystywane dane osobowe

W ramach realizacji umowy z Kupującym Sklep jest upoważniony przesłać na adres poczty elektronicznej Kupującego zaproszenie do wypełnienia ankiety posprzedażowej. Ankieta służy zbadaniu opinii o przeprowadzonej transakcji. Kupujący może dobrowolnie wypełnić ankietę.

 

 

Ochrona i poufność danych osobowych

Dane osobowe gromadzone przez sklep internetowy eurobuty.com.pl są wykorzystywane wyłącznie w celach informacyjnych i marketingowych, na potrzeby firmy Euromoda Obuwie oraz zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883). Informacje dotyczą m.in. realizacji zamówień, dokonywania rozliczeń, rozwiązywania ewentualnych reklamacji oraz informowania o nowych produktach, usługach i promocjach oferowanych przez sklep, za zgodą klienta.

 

Sklep zobowiązuje się do nie przekazywania, nie sprzedawania i nie użyczania zgromadzonych danych osobowych Klientów innym osobom lub instytucjom, nie biorącym udziału w realizacji zamówienia. Dane osobowe Klientów (imię, nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mail) traktowane są jako informacje w najwyższym stopniu poufne.

 

 

Bezpieczne przechowywanie danych

Powierzone nam dane osobowe są przechowywane przy zachowaniu zasad oraz zabezpieczeń zgodnych z wymaganiami określonymi w obowiązujących przepisach prawa: Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.), Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024). Każdy klient ma prawo dostępu do treści swoich danych, ich modyfikacji lub uaktualnienia.

 

 

Zmiana polityki prywatności

Sklep eurobuty.com.pl zastrzega sobie prawo do zmiany polityki prywatności, bez obowiązku informowania o tym użytkowników, w dowolnym momencie. Osoba wchodząca na stronę sklepu ma obowiązek zapoznać się z polityką prywatności.

Zapisz się do newslettera

Otrzymuj zniżki i bądź na bieżąco!